You are here

Erhvervsrengøring kontor

Når du møder på arbejde om morgenen, skal du ikke møde et beskidt og uhygiejnisk kontor som det første. Et sundt indeklima er alfa og omega på en arbejdsplads.

Miljøvenlig erhvervsrengøring

HP Cleaning tilbyder erhvervsrengøring på kontorer skræddersyet efter din virksomheds ønsker og behov. Oveni det bestræber vi os på at være så miljøvenlige som muligt. Du og dine medarbejdere opholder sig mange timer på arbejdspladsen, og her er det vigtigt, at I ikke udsættes for unødige kemikalier. Derfor anvender vi hos HP Cleaning kun rengøringsprodukter, som er Green Choice-mærkede. Det sikrer en høj grad af miljøvenlighed, så I undgår at få ubehagelige allergier m.v.

Erhvervsrengøring kontor - efter dit behov

Vores erhvervsrengøring på kontorer kan omfatte alt lige fra daglig rengøring og vinduespolering til håndværkerrengøring og andre specialopgaver.

Eksempler på, hvad vores daglige erhvervsrengøring på kontorer kan omfatte:

  • Støvsugning af arealer
  • Udskiftning af el-pærer/lysstofrør
  • Rengøring af inventar
  • Rengøring af toiletter
  • Vinduespolering

Rengøring København

HP Cleaning har hovedkontor i Ringsted. Herfra servicerer vi hele hovedstadsområdet og resten af Sjælland med vores rengøringspersonale. Vi sørger ganske enkelt for, at en lang række danskere kan møde en ren og pæn arbejdsplads hver morgen.

Så ønsker I tomme skraldespande, aftørrede skriveborde og en miljøvenlig arbejdsplads, så kontakt HP Cleaning for et uforpligtende tilbud på vores rengøring og service. Vi træffes på telefon 26 84 89 86 eller på e-mail: info@hpcleaning.dk.