You are here

Rengøring af institutioner

Når der skal vælges rengøringsløsninger til daginstitutioner, SFO, skoler o.l., vil der naturligt være stort fokus på prisen. Det er dog også vigtigt at have fokus på kvaliteten af det rengøringsarbejde, som institutionen i sidste ende får leveret.

Eksperter i rengøring af institutioner

Mange daginstitutioner er i perioder stærkt plaget af sygdom, der går på omgang mellem børn og voksne. En mangelfuld institutionsrengøring kan have negativ indflydelse på institutionens hygiejne, og vil således være med til at øge smitten blandt institutionens børn og voksne. Samtidig kan utilstrækkelig rengøring være med til at skabe et dårligt indeklima i daginstitutionen. Hos HP Cleaning er vi eksperter i rengøring af institutioner.

Miljøvenlig rengøring

Vi arbejder hos HP Cleaning ud fra en vision om, at vores rengøring skal være absolut miljøvenlig. Derfor anvender vi kun Green Choice-mærkede rengøringsprodukter. Det sikrer både et hensyn til miljøet og til institutionens børn og voksne. Hygiejnen øges, og risikoen for allergier m.m. sænkes.

Vores dygtige personale rengør på kompetent vis et stort antal daginstitutioner i Storkøbenhavn og på hele Sjælland. Vi arbejder professionelt med vores rengøringsopgaver og leverer altid kvalitet til en fornuftig pris.

Kontakt HP Cleaning på tlf. 26 84 89 86 for et uforpligtigende tilbud på rengøring af din institution.